Home wie-is-wie Sacha Vanelderen

Sacha Vanelderen

Voorzitter

Beroep: Fiscaal dossierbeheerder

Hobby’s: Fietsen, gezellig op café met vrienden

Actief bij: N-VA Bilzen, Jong N-VA Bilzen, Jong N-VA Nationaal, Club 736 & WTC HIH Vlijtingen

Domeinen: de Vlaamse zaak, confederalisme, milieu & klimaat, asiel & migratie

 

Ik ben Sacha Vanelderen, geboren en getogen in Bilzen. Beroepsmatig behandel ik fiscale dossiers, buiten de werkuren of tijdens het weekend kun je mij vooral op de fiets terugvinden. Ook ben ik er altijd voor te vinden om gezellig met vrienden een biertje (of meerdere biertjes) te drinken in één van onze talrijke Bilzerse caféetjes.

Al van jongs af aan volg ik zeer nauwgezet de politiek. Ik ben altijd enorm aangetrokken door de N-VA omwille van hun ‘core-business’, zijnde de Vlaamse Zaak. Het behartigen van de belangen van de Vlaming en het voortwerken aan de emancipatie van Vlaanderen is mijn grootste drijfveer om mij te engageren tot de politiek.

Dat politiek engagement ben ik dan ook aangegaan door in 2016 samen met mijn goede vriend Maarten Vandebeeck in Bilzen een Jong N-VA afdeling op te richten. Hiervan ben ik sedert de oprichting tot op heden een fiere voorzitter. Ook bij de ‘moederafdeling’ N-VA Bilzen draag ik mijn steentje bij als zijnde bestuurslid en jongerenverantwoordelijke.

Hees
21 feb 1994